Blog

Kantoorverlichting

 

Goede kantoorverlichting is bepalend voor het succes van een bedrijf. Iedereen moet zich in het kantoor prettig voelen. Personeel moeten goed kunnen zien wat ze doen en niet vermoeid raken. Er zijn verschillende kantoor verlichtingsmogelijkheden. 

Doordat er zo veel mogelijkheden zijn is het belangrijk om jezelf goed te laten informeren. Zo zijn er verschillende mogelijkheden in installatie kosten en is het belangrijk wat de terugverdientijd zal zijn. Ook moeten de mogelijkheden aansluiten op jouw wensen en behoeftes. Laat voordat je een keuze maakt jezelf altijd goed informeren. Er valt veel informatie te vinden over de mogelijkheden op verschillende kantoorverlichting websites. 

 

7 redenen om de kantoorverlichting te vervangen 

1.       Een betere werksfeer 

2.       Verhoogde arbeidsproductiviteit 

3.       Duurzaamheid 

4.       Kosten en energiebesparing 

5.       Minder onderhoudt 

6.       Strengere overheidsregels en sancties 

7.       Bedrijfscontinuïteit 

Buiten het feit dat de beste kantoor verlichting vermoeidheid tegengaat, geeft kantoorverlichting nog veel meer voordelen. Mensen die hun werk uitvoeren achter hun bureau zullen het grootste gedeelte van hun werkzame leven in het kantoor doorbrengen. Doordat mensen zo veel tijd op het kantoor spenderen is het van groot belang dat het personeel zich fijn en prettig voelt. Zodra collega’s zich prettiger voelen zullen ze leuker met elkaar om kunnen gaan. 

De juiste kantoorverlichting geeft dus persoonlijk veel voordelen. Ikzelf vind de belangrijkste reden de duurzaamheidsdoelstelling. Onze planeet warmt zich elke dag steeds verder op. We hebben dus zeker te maken met een klimaatsverandering. Deze verandering zullen een heftige impact hebben op ons leven. Daarom begin ik bij mezelf door het besparen van energie, waardoor ik de uitstoot van CO2 zal beperken. 

 

Led armatuur 

Een goede verlichting is dus van groot belang voor een bedrijf. Een armatuur is een draagconstructie voor één of meerder lichtbronnen. Een LED-armatuur voor in de wand of het plafon is tegenwoordig zeer populair. Overal waar armaturen zitten is het tegenwoordig mogelijk om deze te vervangen voor een armatuur. Armaturen worden in staal, aluminium of kunststof vervaardigd. 

Voor kantoorruimtes is het van belang dat de Led armaturen niet verblindend zijn. Ook heeft de juiste kleurweergave een positieve bijdrage aan de arbeidsvreugde en productiviteit van de medewerkers. Door de juiste keuzes te maken en de beste kleurweergave te bepalen, is het belangrijk om jezelf goed te laten informeren. Zo zou ik de lampen altijd laten installeren door een professioneel Led-armaturen bedrijf. 

Doordat ik een professionele lichtexpert heb ingeschakeld is er optimaal gekeken naar de lichtoplossingen bij mij op het kantoor. Na de inventarisatie is er een lichtplan gemaakt, waarna er vervolgens precies aangegeven wordt hoeveel licht er op welke plek zal komen. De oude verlichting is vervangen door schitterende ledverlichting. 

Over mij

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn klanten profiteren van die jarenlange ervaring.