Winkels

Boekhouder Groningen 

Wij zijn het administratiekantoor in Groningen gericht op het MKB. Bij ons kunt u terecht voor het laten verzorgen van de complete boekhouding, het opstellen van uw jaarrekening en uiteraard uw belastingaangiftes en belastingadvies.

Wij zijn een gedreven team met veel vakkennis.

Wij nodigen u graag uit bij ons op kantoor om kennis met ons te maken.

Ik Word Zzp'er 

Wij helpen, samen met onze landelijke en regionale partners, oriënterende en startende zzp’ers op weg. Op ikwordzzper.nl vind je alle informatie die je nodig hebt om succesvol van start te gaan en te groeien als zzp’er!

Onno 

Carsten en Michel, beide ondernemers, waren als tennisvrienden geregeld samen en tegen elkaar op de tennisbaan actief. Mede door hun onvrede over de dienstverlening van hun eigen accountants hebben zij besloten om de krachten ook op zakelijk vlak te bundelen.
Carsten heeft als register controller meerdere interim functies bekleed en deelt zijn ruime ervaring in het stroomlijnen van financiële administraties graag met jou.
Michel is sinds 1999 ondernemer en heeft diverse bedrijven helpen opstarten. Hij heeft zijn focus gebied liggen op de business development kant van de organisatie.